Θέατρο Χαλκίδας και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Το 5ο bMF έρχεται!

Συνάντηση Δ.Σ. με κ. Κελαϊδίτη (Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας) και κ. Μπουρμά (Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας)
Συνάντηση Δ.Σ. με κ. Κελαϊδίτη (Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας) και κ. Μπουρμά (Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας)

Μέλη του Δ.Σ. του Θεάτρου Χαλκίδας συναντήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 15/4, με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργο Κελαϊδίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Ηλία Μπουρμά και τον Αντιδήμαρχο Αυλίδας Λευτέρη Λειβαδίτη, για την πραγματοποίηση του 5ου bioMechanical Festival

Σε πολύ θετικό κλίμα συζήτησαν τα ζητήματα της συν-διοργάνωσης του φεστιβάλ και δρομολόγησαν τις απαραίτητες ενέργειες. Η κλοπή του καλωδίου της ηλεκτροδότησης δεν στάθηκε ικανή να μην επιτρέψει να αποκτήσει για ακόμη ένα χρόνο ζωή ο Πολιτιστικός Χώρος της Αυλιδείας Αρτέμιδος. Επιπλέον, κατατέθηκαν προτάσεις για την αναγκαία νέα χάραξη της οδού Θρεψιάδη, προκειμένου να λειτουργήσει αρμονικά με τον πολιτιστικό χώρο. Νέα συνάντηση για τρέχοντα θέματα θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα. Το Θέατρο Χαλκίδας ετοιμάζει και φέτος ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα εκδηλώσεων!

Τα Δ.Σ εκπροσώπησαν οι: Ζωή Λιβανίου (Πρόεδρος), Αστέριος Κουρούπης (Αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Τζαφέρος (Ειδ. Γραμματέας), Μαίρη Μουρσελλά (Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής & πρώην Πρόεδρος του Θ.Χ.) και Θεόφιλος Ιάσονας Τσουκαλάς (Ειδικός Σύμβουλος Δ.Σ.).

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.