«Οι δικές μας ιστορίες»

«Οι δικές μας ιστορίες»

Πασχαλινό θεατρικό εργαστήριο με τη συμμετοχή των τροφίμων του Γηροκομείου Χαλκίδας, του Κέντρου Ανιάτων Αυλίδας και των μελών της θεατρικής ομάδας του Θεάτρου Χαλκίδας:

Το Σάββατο 13 Απριλίου το Θέατρο Χαλκίδας πραγματοποίησε διαδραστικό θεατρικό εργαστήριο για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Χαλκίδας, καθώς και τους τροφίμους του Κέντρου Ανιάτων στην Αυλίδα. Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των μελών του Θεάτρου Χαλκίδας: Μάχη Ακριώτου, Αναστασία Σουκελή, Κατερίνα Δανιηλίδου, Κώστα Ντεγιάννη, Βασιλική Κοτσανταμπάνη, Ζωή Λιβανίου, Ευρώπη Ευαγγελοπούλου, Νίκος Αθανασιάδης, Ελίζαμπεθ Αθανασιάδη, Μαίρη Χουλιέρη υπό την καθοδήγηση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θέατρου Χαλκίδας, Μαρίνας Μέργου. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου «Νίκος Σκαλκώτας».

Τα μέλη του Θεάτρου: Εστερ Λουκά, Ελένη Κουτσοπάκη, Μίνα Βαμβάκου, Μαρία Καράκωστα, Βασιλική Κοτσανταμπάνη, Αναστασία Σουκελή. έφτιαξαν επίσης πρωτότυπες πασχαλινές κάρτες που μοιράστηκαν στους τροφίμους. ΄

Το δάκρυ τους ..το δάκρυ μας έγιναν χαρά και χαμόγελα, χορός και ιστορίες ζωής του καθενός, σαν παραμύθι.. τους σηκώσαμε από την καρέκλα και χόρεψαν μαζί μας.. τραγούδησαν ..τα πρόσωπά τους έγιναν πιο φωτεινά.. έλαμψαν!!..  Όλα κύλησαν τόσο όμορφα..

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.