Η Ρίτα Αντωνοπούλου & οι Ρεβάνς στο 7ο bio-Mechanical festival

Tο 7ο bio mechanical festival ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 8/7 με την παράσταση του Θεάτρου Χαλκίδας Μήδεια του Μποστ. Αμέσως μετά στις 12/7 μια μεγάλη συναυλία με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς και συνεχίζεται μέχρι και τις 31/7. Μείνετε συντονισμένοι στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της Πόλης μας.

Μετά από έναν ανεπανάληπτο Χειμώνα, η Ρίτα Αντωνοπούλου με την αγάπη του κόσμου στην καρδιά, με σεβασμό και λατρεία στην τέχνη που υπηρετεί, συναντά τους Ρεβάνς, ένα συγκρότημα εξαιρετικών νέων μουσικών οι οποίοι ήδη χαράζουν τη δική τους πορεία στη μουσική αυτού του τόπου, με το δικό τους ιδιαίτερο ήχο και στίχο, με ταλέντο, ήθος και ψυχή που όμοιά τους σπάνια βρίσκει κανείς.

Ενωμένοι οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο κοινό μία παράσταση που λέει την αλήθεια. Μια παράσταση που αφυπνίζει, ξεσηκώνει, εμψυχώνει, συγκινεί και γιατρεύει.

Με μια εκρηκτική χημεία επί σκηνής, η Ρίτα Αντωνοπούλου κι οι Ρεβάνς, υπόσχονται να μας χαρίσουν μια παράσταση που θα είναι για όλους μας σημείο αναφοράς.

Με τους «Ρεβάνς» παίζουν οι:

Αστέρης Κωνσταντίνου – κιθάρα, λαούτο, ηλ. μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή

Χρήστος Ελ .Παπαδόπουλος – κλαρινέτο, σαξόφωνο, φωνή

Γρηγόρης Οικονόμου – τύμπανα

Βασίλης Νικολόπουλος – ηλ. μπάσο

Άγγελος Αθανασιάδης – ηλ. Κιθάρα

Άκης Χρήστου: φωτογραφία

Φοίβος Μπόζας: σχεδιασμός αφίσας

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.