Η Πολυφωνική Χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας σε φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου η φιλανθρωπική εκδήλωση για το Ίδρυμα “Τάσος Γεωργιάδης” που διοργάνωσε το Ευβοϊκό Ωδείο Σιάνου, στην οποία συμμετείχε η Πολυφωνική Χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας.

Στην εκδήλωση, που είχε τίτλο “Παράλληλες καθαριστικές Διαδρομές“, συμμετείχαν τα τμήματα κιθάρας του ωδείου και παρουσίασαν ένα ποικίλο πρόγραμμα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, καθώς και χορούς Flamenco.

Το πρόγραμμα έκλεισε η Πολυφωνική Χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας, υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Φριτζέλα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς ακροατηρίου. Την χορωδία συνόδευσε στο πιάνο η κα Μαρία Γούναρη.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι του Δήμου, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς και ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος μάλιστα -στον χαιρετισμό που απηύθυνε- συνεχάρη την χορωδία για τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει, ενώ εξήρε την κοπιαστική δουλειά που χρειάζεται για να παραχθεί ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, όπως άλλωστε η Πολυφωνική Χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας συνηθίζει όλα αυτά τα έτη παρουσίας της.

Φωτογραφίες: Ειρήνη-Ξανθή Τζελά

Στην οδό του Μάνου

Στον απόηχο της Μουσικής Παράστασης του Θεάτρου Χαλκίδας. Με μουσική και χρώμα γέμισε η σκηνή της Οδού Ονείρων, στις παραστάσεις αφιέρωμα στον […]

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.