Στην οδό του Μάνου

Στον απόηχο της  Μουσικής Παράστασης του Θεάτρου Χαλκίδας.

Με μουσική και χρώμα γέμισε η σκηνή της Οδού Ονείρων, στις παραστάσεις αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι.

Η πρώτη προγραμματισμένη συναυλία ήταν την Τετάρτη 14/2 και το πολυπληθές ακροατήριο γέμισε από νωρίς την αίθουσα της «Οδού» . 

Οι συμμετέχοντες με σεβασμό στην μουσική του – παγκόσμιας εμβέλειας- Μάνου Χατζιδάκι, απέδωσαν τα τραγούδια του με μεγάλο επαγγελματισμό και ευαισθησία, σκιαγραφώντας το πορτραίτο του Συνθέτη. 

Θίασος και ακροατές δεν άργησαν να μετουσιωθούν σε μια μουσική κοινωνία αναζήτησης και στοχασμού στο άκουσμα όλων όσων εκείνος είπε και έγραψε.       

Η αθρόα συμμετοχή του κοινού κατέστησε την ανάγκη 2ης έκτακτης παράστασης, στον ίδιο χώρο: την Κυριακή 18/2, η οποία μάλιστα από τις πρώτες ώρες της ανακοίνωσής της χαρακτηρίστηκε “sold out”, αφού αρκετοί ήταν οι φίλοι που θέλησαν να παρακολουθήσουν και δεύτερη φορά την παράσταση.         

Τέλος, με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό προσφέραμε αυτό το μουσικό διήμερο για τον Μάνο Χατζιδάκι & η ευχαρίστησή μας ήταν διπλή: μιας και συμμετείχαν μεγάλο πλήθος νέων ανθρώπων που τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο του μεγάλου μας Συνθέτη και να εμπνευστούν από αυτό.

«Στην Οδό του Μάνου»

Επιμέλεια Κειμένων: Ζωή Λιβανίου

Μαντολίνο: Μαίρη Χουλιέρη

Καλλιτεχνική Επιμέλεια-Πιάνο: Αναστάσιος Φριτζέλας

Συμμετείχε το εργαστήρι φωνητικής “The Vocal Lab”

Φωτισμοί: Κώστας Ντεγιάννης

Φωτογραφίες: Ξανθή Τζελά

Παραγωγή: Θέατρο Χαλκίδας

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.